Uw vochtprobleem oplossen door het injecteren van uw muren met gel.

Dryguard werkt met een injectiegel in plaats van een klassiek liquide middel. Het product is 'hydrofoob' of watergedragen, het zal zich vermengen met het vocht in uw muren en na opdroging een waterdichte barriëre vormen. Met andere woorden, hoe natter uw muur staat, hoe gemakkelijker het zich verspreidt. Daarnaast kent onze gel nog een verdampingsfase waarbij het product zich op natuurlijke wijze zal gaan verspreiden. Dit proces neemt maximum 3 weken in beslag.


De voordelen van uw muren injecteren met gel in plaats van de klassieke liquide middelen zijn talrijk.
 • Ten eerste zijn de "actieve stoffen" in de gel dezelfde als die van de laatste generatie liquide middelen. Onze gel is alleen veel geconcentreerder en dus veel krachtiger..
 • Het onder druk injecteren van liquide middelen kan voor veel schade zorgen:
  - metselwerk dat barst door de hoge druk
  - uitlopen van het product bij de buren
  - vlekken op de tegels
 • Bij de gelmethode wordt enkel het boorgat opgevuld waardoor er geen grote hoeveelheden water in de reeds vochtige muur gepompt worden. Het gevolg hiervan is een veel minder lange uitdrogingsperiode.
 • Door de hoge kwaliteit is injectiegel een stuk duurder maar omdat we niet in verschillende stappen of dieptes moeten boren gaat het werk een stuk sneller. Minder overlast voor u dus.
 • Onze injectiegel kent weinig beperkingen van ondergrond. Enkel pleisterblokken, en -werk kunnen niet behandeld worden. Alle andere soorten metselwerk wel.
 • Ons product bezorgt u geen geurhinder en is niet brandbaar door de afwezigheid van solventen (toxisch).
Daarenboven zijn de Dryguard producten 100% milieuvriendelijk.