Dryguard ... Voor een duurzame en correcte oplossing ...

Een correcte diagnose is natuurlijk het begin van alles ... Dryguard kan beroepen op ervaren medewerkers en maakt gebruik van geavanceerde meettoestellen. Wist je dat Dryguard samen met de verschillende beroepsverenigingen werkt aan een kwaliteitslabel voor de sector?!
Een goede uitvoering van de werken ...
alleen door gebruik te maken van de beste producten en bekwame specialisten is een duurzaam en gegarandeerd resultaat mogelijk. Als teken van kwaliteit hebben ons bedrijf en onze eigen producten verschillende onderscheidingen en certificaten behaald.
30 jaar garantie. Dryguard biedt je een waterdichte garantie, zo kan je zonder zorgen genieten van je vochtvrije woning ... Onze producten en onze gecertificeerde werkwijze zijn verzekerd door Baloise-verzekeringen! Wist je dat je als Dryguard klant gebruik kan maken van een gratis check-up na de werken! "Dryguard is terecht trots op hun onberisbelijke naservice!"
 
Als Dryguard klant ontvangt u na de werken een 30-jarig garantiecertificaat tegen opstijgend vocht. Dryguard biedt je een waterdichte garantie, zo kan je zonder zorgen genieten van je vochtvrije woning ... Onze producten en onze gecertificeerde werkwijze volgen strikt de richtlijnen van het technisch voorschrift 252 (TV252) van het (wetenschappelijk en technisch centrum voor de bouw) Wist je dat je als Dryguard klant gebruik kan maken van een gratis check-up na de werken! "Dryguard is terecht trots op hun onberisbelijke naservice!"
Door onze manier van werken, zonder in te boeten op de kwaliteit van zowel uitvoering als efficiëntie, zijn wij in staat om u steeds de laagste prijs aan te bieden. Indien u echter tussen de overeenkomst en de uitvoering van de werken toch een lagere prijs zou vinden, dan betalen wij u het verschil terug!*
*Mits het voorleggen van een gedetailleerde officiële offerte van een gespecialiseerd bedrijf.
Zelf meten is tien procent sparen. Met plezier bezorgen wij u een prijsofferte op basis van de door u verstrekte gegevens. U geeft ons het aantal lopende meter door met de dikte van de te behandelen muren en wij bezorgen u binnen de 48 uren de juiste prijs. U bespaart hiermee 10% op de offerte prijs. Samen met onze laagsteprijs garantie bent u zo zeker van de beste prijs-kwaliteit verhouding op de markt.