Vochtproblemen en opstijgend vocht behandelen

Dryguard werkt niet met verkopers of werfleiders. Wij hebben 8 ervaren arbeiders in dienst die perfect in staat zijn om efficiënt en doelgericht te werk te gaan. Die ervaren vakmensen/vochtbestrijders worden aangestuurd door de zaakvoerder zelf.

Bel ons gerust op 0800 / 18 9 18 of neem contact op via email (zie contact en prijsofferte). We komen dan zo snel mogelijk bij u langs en bekijken samen de situatie ter plekke.

Wij maken binnen de 2 dagen een passende offerte met duidelijke eenheidsprijzen!
Wanneer u overtuigd bent van onze offerte en algemene voorwaarden, volstaat een e-mail met uw akkoord en voorkeur van datum. Wij nemen uw project vochtbestrijding op in onze planning en bellen u op om de uitvoeringsdatum en eventueel andere voorbereidende werken af te spreken. Bij aanvang van de werken wordt vervolgens een definitieve meetstaat opgemaakt.

U ontvangt samen met de factuur uw dertigjarig garantiecertificaat tegen opstijgend vocht.

onze zaakvoerder aan het woord:

"Door een kwalitatieve en gegarandeerde aanpak alle vochtproblemen snel en vakkundig oplossen, met respect voor het leefcomfort van de bewoners"

Onze missie is geen holle frase maar een doel waar wij met ons Dryguard-team telkens opnieuw naar streven. Bij ons geen middelmatige uitvoering of materialen, maar een verzorgde aanpak onder spijkerharde garanties. Als zaakvoerder kan ik terugblikken op jarenlange ervaring in vochtbestrijding en leid ik Dryguard met een visie op lange termijn. Voor mezelf en het Dryguard-team is succes geen doel op zich, maar een gevolg van het gevoerde kwaliteitsbeleid.

Dryguard is een geregistreerd bouwbedrijf en kan beroepen op financiële stabiliteit en zin voor kwaliteit.

De zaakvoerder